Arvomaailma sekä hyväntekeväisyysyhteistyö

"Lapset ovat maailman toivo. Mutta lapsista kasvaa toiveikkaita vain kokemalla välittämistä itse. Ihan jokainen meistä voi vaikuttaa millaiseen maailmaan lapset kasvavat, ja millaisessa maailmassa me itse haluamme elää." -Hope Yhdessä & Yhteisesti ry.

Meille Cloussa on tärkeää saada jakaa omaa arvomaailmaamme myös asiakkaidemme kanssa. Suosimme suomalaisia sekä ekologisia tuotteita, mutta halusimme myös auttaa meille sopivalla tavalla vähävaraisia perheitä Suomessa.

Yhdessä päätimme lahjoittaa aikaamme ja ammattitaitoamme -leikkaamalla Hope ry:n tukemien perheiden hiuksia ilmaiseksi kerran kuukaudessa

Toivomme, että esimerkillämme saamme muutkin ajattelemaan, että muutama tunti kuukaudessa on itseltä vähän, mutta iso juttu toiselle.

"Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry toimii yhdessä yhteiseksi hyväksi. Autamme vapaaehtoisvoimin ja luottamuksella vähävaraisia ja kriisin kokeneita lapsiperheitä Suomessa. Teemme avullasi todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Jaamme perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä." -Hope Yhdessä & Yhteisesti ry.

Clou tiimi

Noora Salo

Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 2009 Keuda Tuusulasta, josta lähtien olen työskennellyt hiusalalla. Osallistuin opiskeluaikoina ammattikoulujen SM-kilpailuihin kahdesti sekä valmistumiseni jälkeen muihinkin alan kilpailuihin. Hiusalan lisäksi opiskelin matkailupalvelujen tuottajaksi, kuitenkin opintojeni jälkeen palasin takaisin parturi-kampaajan työhön. Teen myös meikkauksia, olen käynyt yksittäisiä kursseja, sekä meikkaajan opintoja.

Pitkään ajatus omasta liikkeestä kypsyi ja nyt koen olevani enemmän kuin valmis toteuttamaan omia unelmiani, sekä jakamaan omia arvojani myös asiakkaiden kanssa. Pidän haastavista töistä, sekä käytän mielelläni luovuutta, joten en pistä pahakseni, vaikka penkkiin istuisikin asiakas joka kaipaa muutosta, muttei itse tiedä minkälaista. Varmasti pystymme miettimään juuri sinun hiuksillesi sopivan vaihtoehdon. Töitäni löydät instagramista @nooraelinashair

Heidi Klén

Valmistuin parturi-kampaajaksi Stadin ammattiopistosta, jossa suoritin tutkintoni kaksoistutkintona. Sittemmin olen jatkanut opiskelujani vielä liiketalouden puolella.

Parturi-kampaajana, sekä asiakaspalvelussa työskentely on kuitenkin lähellä sydäntäni. Allalla olen toiminut sivutoimisesti noin seitsemän vuotta.

Cloussa aloitan työt yrittäjänä iltaisin ja viikonloppuisin toisen työni ohessa, jossa suoritan tämän hetkiset opintoni loppuun.

Parturi-kampaajan työssä rakastan jatkuvaa oppimista ja itsensä kehittämistä. Alan monipuolisuus ja se, että jokainen päivä on erilainen tekevät työstäni kiinnostavan. Vahvuuksiini kuuluvat mm. hiusten värjäys- ja pidennysprojektit, mutta teen mielelläni kaikkia parturi-kampaajan töitä.

Töitäni voit katsoa instagramista @heidiklenhair

Ulla Kaukinen

Valmistuin Etelä-Savon ammattiopistosta vuonna 2015 parturi-kampaajaksi, josta lähtien olen toiminut täyspäiväisesti tässä ammatissa. Kolme viimeistä vuotta olen toiminut sopimusyrittäjänä Mikkelissä, mutta nyt uudet tuulet puhaltavat minut Helsinkiin.

Parturi-kampaajan työssä pidän töiden vaihtelevuudesta ja että saa asiakkaille tuotua hyvää fiilistä uusien hiusten avulla. Työssä on myös ihanaa, kun pääsee kehittämään itseään koko ajan, sekä käyttämään luovuutta.

Vahvuuteni ovat parturityöt ja parranmuotoilut, sekä erilaiset värjäystyöt räväköistä väreistä luonnollisempiin. Teen myös laajasti muitakin parturi-kampaajan töitä, joten tervetuloa penkkiini, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus!

Töitäni voit katsoa instagramista @hairbyulpu